Pvc kopen in Helmond

Eigen collectie tegels
Eigen collectie laminaat
Voordelige prijzen
Home » Collectie » Pvc kopen in Helmond

Wilt u een vloer van pvc kopen in de buurt van Helmond? Bij HTN Vloer & Tuin vindt u de mooiste pvc-vloeren. Onze showroom biedt u een mooie impressie van de mogelijkheden die u heeft met pvc. Bekijk onze collectie samen met een van onze adviseurs. Maak een afspraak en kom langs.

Met onze ervaring helpen wij u graag verder.

laminaat-pvc-helmond

De mooiste vloer van pvc met kliksysteem vindt u in Helmond

Bij ons in Helmond vind u pvc dat u net als laminaat kunt leggen met een kliksysteem. Het grote voordeel van pvc is dat dit waterresistent is, waar laminaat dit niet is. Nog een voordeel van pvc, dat u bij ons in Helmond kunt krijgen, ten opzichte van laminaat, is een naadloze connectie. U kunt de platen strak tegen elkaar aanleggen zodat u geen groeven heeft. Dit is ideaal voor stofzuigen en dweilen. In tegenstelling tot laminaat kunt u bij ons in Helmond pvc kopen met diverse prints. Doordat laminaat een houtproduct is, behouden deze producten ook een natuurlijke uitstraling. Pvc kunt u echter krijgen in allerlei prints, bijvoorbeeld ook steen- en betonlookprints.

 

Diverse keuze in vloeren van pvc en andere materialen in Helmond

Bij ons kunt u verschillende formaten pvc-vloeren kopen. Zorg hierbij wel dat u altijd de juiste ondervloer gebruikt en dat deze geëgaliseerd is. Dit is noodzakelijk om de vloer zo strak mogelijk te leggen. Wilt u naast pvc ook andere vloeren kopen bij onze tegelhandel? Ons assortiment heeft ook diverse tuintegels en keramische badkamertegels. Daarnaast vindt u bij ons uiteraard ook laminaatvloeren.

 

Kom langs bij onze showroom en bewonder uw nieuwe pvc-vloer

Koop uw nieuwe vloer van pvc in onze showroom in Helmond. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en kom langs bij onze locatie. Heeft u aanvullende vragen over pvc of wilt u meer weten over onze werkwijze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon via 0492-792499 of stuur een e-mail naar info@htnvloeren.nl.

 

Voor een meer directe aanpak

Een greep uit ons Assortiment

Heeft u interesse in een van onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!