Tegels kopen in Helmond

Eigen collectie tegels
Eigen collectie laminaat
Voordelige prijzen
Home » Collectie » Tegels kopen in Helmond

Bent u op zoek naar keramische tegels bij een speciaalzaak in Helmond? In ons assortiment vindt u een selectie met luxe keramische tegels. Wat voor stijl tegel u ook zoekt, bij ons kunt u uw gewenste tegels vinden. Ook wanneer u nog geen concreet beeld hebt van wat voor stijl tegel u wilt, dan begeleiden onze adviseurs u graag door de verschillende stijlen. Bekijk onze collectie online en kom langs bij onze showroom.

Met onze ervaring helpen wij u graag verder.

tegels met planten

De mooiste keramische tegels vindt u in Helmond

Wanneer u inspiratie op wilt doen voor een nieuwe tegelvoer voor in het toilet of de badkamer, bent u bij ons op de juiste plek. Bij HTN Vloer & Tuin in Helmond vindt u namelijk de mooiste keramische tegels voor in de badkamer. U kunt bij ons terecht voor mooie tegels met een houtlookprint, maar bijvoorbeeld ook voor natuursteentegels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tegels zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld mooie grote vierkante tegels, of toch liever rechthoekige tegels die u kunt plaatsen in wildverband? Bekijk het assortiment tegels van dé tegelhandel in Helmond samen met onze adviseurs en vindt de keramische tegels voor uw droombadkamer

 

Kom langs en bestel uw droomtegels voor in de badkamer

Wilt u graag samen met onze adviseurs onze collectie keramische tegels bekijken in Helmond? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze showroom. Bekijk een greep uit de mogelijkheden op onze website. Wilt u meer weten over ons bedrijf of ons assortiment? Stuur dan een e-mail naar info@htnvloeren.nl of neem contact met ons op per telefoon via 0492-792499.

 

Voor een meer directe aanpak

Een greep uit ons Assortiment

Heeft u interesse in een van onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!