Over ons

De discounter
in vloeren

HTN vloer & tuin bv is een afkorting van Hout-Tegels-Natuursteen in Helmond  is een initiatief van Hans van den Heuvel en Rob Jacobs. Onder hun leiding werken vakmensen met tientallen jaren ervaring  in de import en groothandel van allerlei soorten vloeren, een nieuw concept met een moderne visie.

HTN is gespecialiseerd in de import en groothandel, van allerlei soorten vloeren. Zo leveren wij o.a. massief eiken vloeren van hoge kwaliteit Frans eiken vloerdelen, in allerlei afwerkingen van strak modern, tot rustiek, in de door u gewenste kleur, vervaardigd in onze eigen werkplaats.

Naast massieve eiken vloeren bestaat ons programma uit goedkope vloerdelen van multiplanken, duoplanken en lamelparket, welke ook geschikt zijn voor toepassingen met vloerverwarming.
Natuursteen vloeren komen bij ons in het magazijn binnen uit alle werelddelen waaronder: Mustang leisteen uit Brazilië, Peacock uit India, Belgisch Hardsteen uit België, Travertin Classic uit Turkije, Hardsteen uit Vietnam, Ierse hardsteen uit Ierland, Marmer uit Italië-Turkije-Spanje-Griekenland en Portugal, kortom geen land is ons te ver!

Door onze eigen directe inkoopkanalen rechtstreeks van de groeves, onze kwaliteitscontroles ter plaatse en ervaren vakmensen bent u verzekerd van een optimale kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Onze keuze in natuursteen is enorm voor toepassingen zowel voor binnen en buiten, onder andere terrassen, trappen en maatwerk.

tegelvloeren-vloertegels-htn-helmond

De tegelafdeling van HTN beschikt over diverse merken van de keramische wereld, wij bezoeken jaarlijks de grote vakbeurzen in Bologna Valencia en Verona, tevens koopt HTN bij diverse gerenommeerde fabrieken uit Italië en Spanje, waar zij samenwerkt met de beste kwaliteitsmerken. Zij leveren de producten direct uit voorraad naar ons magazijn, zonder tussenkomst van importeurs en groothandels, tegen zeer concurrerende prijzen. Vraag eens een offerte aan en laat u overtuigen!

Wij zijn er voor al uw vragen, vakkundige oplossingen en advies. In zowel kleine projecten als voor grotere projecten.
De jarenlange ervaring van HTN uit zich in de praktijk en staat garant voor mooi eindresultaat.

Ze hebben een enorm programma in natuursteen mozaieken vervaardigd door gespecialiseerde ateliers in Turkije. En bij elke soort een bijpassende vloer in alle maten en afwerkingen.

Verder kunt u bij hun terecht voor alle soorten laminaat van de allerhoogste kwaliteit, een groot programma pvc vloeren, en ook voor kunstgras voor uw tuin of balkon.

Heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!