Bad & Sanitair

bad-sanitair-helmond

Sanitair kopen in Helmond

Home » Collectie » Bad & Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer of sanitair kopen in de omgeving van Helmond? Kom dan langs bij HTN Vloer & Tuin, dé badkamershowroom in Helmond. U vindt bij ons een mooie collectie aan badkamer- en sanitairproducten. Bekijk samen met onze adviseurs de beschikbare artikelen en stel uw droombadkamer samen. Maak nu een afspraak en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer!

 

Het mooiste sanitair bij dé badkamershowroom in Helmond

In onze badkamershowroom in Helmond vindt u sanitair en andere artikelen voor in de badkamer van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere: kranen, douchecabines, baden en vele andere badkamerartikelen. Zo heeft u een ruime keuze tegen betaalbare prijzen. Heeft u een beeld van wat voor badkamer u zoekt? Bekijk de mogelijkheden van een klassieke, of juist moderne badkamer. Wellicht is een industriële badkamer dé stijl voor u. Onze adviseurs helpen u graag inspiratie op te doen, zodat u in alle rust uw eigen droombadkamer kunt ontwerpen.

Luxe vloeren voor in de badkamer vindt u in Helmond

Naast het mooiste sanitair vindt u bij onze badkamershowroom in Helmond ook vele mooie vloeren voor in de badkamer en andere ruimtes in het huis. Deze luxe vloeren zijn de kers op de taart voor uw mooie nieuwe badkamer. Start met genieten van uw nieuwe badkamer en bekijk onze collectie vloeren online, of bij ons in de showroom. Hier een greep uit de mogelijkheden:

 

 

bad-sanitair-helmond

Maak een afspraak en bezoek onze mooie showroom

Het mooiste sanitair en andere artikelen voor in de badkamer vindt u in onze badkamershowroom in Helmond. Maak een afspraak en bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel. Kom langs! Heeft u aanvullende vragen, bijvoorbeeld over ons assortiment of onze werkwijze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon via 0492-792499 of stuur een e-mail naar info@htnvloeren.nl.

Een greep uit ons Assortiment

Heeft u interesse in een van onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!