Laminaat / Pvc

Laminaatvloeren in Helmond

Home » Collectie » Laminaat / Pvc

Wilt u laminaatvloeren kopen in de buurt van Helmond? Bij HTN Vloer & Tuin in Helmond vindt u een mooie collectie aan laminaat. Wanneer u een goede impressie op wilt doen van de verschillende beschikbare stijlen, dan komt u langs bij onze showroom. Zien wij u snel? Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

 

Verschillende klasse laminaatvloeren verkrijgbaar in Helmond

In onze winkel in Helmond vindt u verschillende klasse laminaatvloeren. Zo kunt bij ons in Helmond terecht voor laminaat uit het hoog segment, maar ook voor verschillende budgetvriendelijke opties. Dit laatste is bijvoorbeeld ideaal voor een zolderkamer. Ons assortiment laminaatvloeren kunt u bewonderen in onze showroom in Helmond. Wij bieden u een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast krijg u van ons ook garantie op uw aankoop.

Laminaatvloeren uit Helmond: speciaal voor intensief gebruik

Het laminaat dat u bij ons in Helmond vindt, is zeer duurzaam en slijtvast. Hierdoor kunt u dit gerust in de woonkamer of keuken leggen. Dit laminaat is bestand tegen ruimtes met veel dagelijks verkeer binnenshuis. Wilt u graag ook andere vloeren bekijken? U kunt bij ons ook diverse soorten pvc-vloeren kopen. Wellicht heeft u voornemens om een badkamer te renoveren? Bekijk dan ons sanitair- en tegelassortiment.

multiplanken laminaat vloeren

Bekijk onze klikvloeren in de showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer in de omgeving van Helmond? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Heeft u meer interesse in de mogelijkheden of vragen over onze werkwijze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon via 0492-792499 of stuur een e-mail naar info@htnvloeren.nl.

Een greep uit ons Assortiment

Heeft u interesse in een van onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!